Centrul de informare Europe Direct Brasov

Europe Direct Brasov

Gradinita de vara: 6-31 august 2012

Detalii

In perioada 6-31 august 2012, Centrul de Informare Europe Direct Brasov, a participat la evenimentul “Gradinita de vara” organizat in parteneriat cu Biblioteca pentru Copii si Tineret “George Baritiu” Brasov.In cadrul acestui eveniment, au avut loc saptamanal diferite activitati avand ca teme : educatia ecologica, educatia rutiera, resursele naturale.In cadrul acestor activitati celor mici le-au […]

Noi si Europa

Detalii

Europe Direct Brasov a oferit copiilor de la Liceul “Johannes Honterus” Brasov informatii interesante despre Uniunea Europeana, in cadrul unei activitati interactive, la sfarsitul careia cei mici au primit premii.

Expozitie de pictura “Magia culorilor”

Detalii

Centrul Europe Direct Brasov a organizat in cadrul Filialei pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene “George Baritiu”” Brasov, o expozitie de pictura avand ca tema “Magia culorilor”.Picturile copiilor au fost admirate iar talentul lor a fost rasplatit cu cadouri si diplome.

1 iunie 2012 – Ziua Copilului

Detalii

Reprezentanti ai Centrului Europe Direct Brasov au sarbatorit Ziua Internationala a Copilui, alaturi de copii de la Gradinita cu program prelungit nr. 17 “Martinica”. In cadrul festivitatii desfasurate, cei mici au primit premii si dulciuri.

9 Mai – Ziua Europei la Gradinita nr. 2 Brasov

Detalii

Cu ocazia zilei Europei, Centrul Europe Direct Brasov in colaborare cu Gradinita nr. 2 Brasov au realizat activitati de informare europeana pentru micii europeni. A fost recitate cantece in franceza, engleza si maghiara; au fost realizate concursuri de desen; s-a dansat, iar apoi au fost inmanate carticele “Uniti in Diversitate” . A fost o zi […]

Eveniment regional – Brasov – 06 Aprilie 2012

Detalii

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul său de Informare pentru Instrumente Structurale, inaugurează, în data de 6 aprilie 2012, un ciclu de conferinţe regionale cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale”

Earth Hour – 31 Martie 2012

Detalii

Cu ocazia zilei de 31 martie – Ora Pamantului am pornit un mars alaturi de voluntari din cadrul Centrului de Voluntariat Brasov pentru constientizarea cetatenilor cu privire la schimbarile climatice.

„Europa, casa noastră” la Brasov – 29 Martie 2012

Detalii

Pe 29 martie 2012, echipa de comunicatori ai campaniei naţionale „Europa, casa noastră” i-a informat pe elevii din judeţul Brașov despre UE şi concursurile de dezvoltare a abilităţilor lor sociale şi profesionale. Au fost organizate întâlniri cu elevii școlii generale Prejmer (ora 12.00), precum şi cu elevii colegiului național „Unirea” din Brașov (ora 14.00).

Sa descoperim Europa! 27 martie 2012

Detalii

In data de 27.03.2012 la Liceul Johannes Honterus Brasov ( liceu cu predare in limba germana) s-a desfasurat ora deinformare europeana cu elevii clasei a III-a.

Expozitie de desen si pictura la Centrul Cultural Reduta Brasov – 21.03.2012

Detalii

Concurs organizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România în calitate de organizaţie gazdă a Centrului de Informare Europe Direct Braşov. Concursul a fost deschis participanţilor în perioada 06.02.2012 – 13.03.2012. Participanţii au realizat un desen / afis / pictura care să reprezinte în perspectiva lor ZIUA MONDIALA A […]

Navigare